Lézervágott menstruációs bugyik

A Timo design brazil fazonú lézervágott menstruációs bugyijában kötöttségek nélkül élvezheted az életed a menstruációd napjain, ugyanis ez a lézervágott szélű "láthatatlan" alsó sehol nem fog bevágni, szorítani. Varrásmentessége combban és derékban lehetővé teszi, hogy láthatatlan maradjon passzosabb nadrágok, leggingsek, ruhák alatt is. Puha, bőrbarát anyaga tökéletes kényelmet, maximális komfortot, magabiztos védelmet nyújt számodra.


Érezd a szabadságot és ne a fehérneműdet!

 

  

2018 óta foglalkozunk menstruációs bugyik tervezésével és készítésével. Valójában azonban nem speciális fehérneműket értékesítünk, hanem közvetítünk:
✅ egészséget
✅ életérzést: a szabadság érzését
✅ kényelmet
✅ minőséget
✅ egyediséget
✅ megbízhatóságot

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Kényelem és magabiztosság Timo design lézervágott menstruációs alsó viselésével”
A csomagodban nem pusztán termék(ek)et találsz, hanem olyan dolgot, ami elindíthat téged a fejlődés, változtatás útján. Mégpedig, hogy sokat teszel magadért, a környezetedért, ezáltal a többi emberért is.
A Timo design nem pusztán egy márka, hanem misszió. Küldetés. Hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegyük hölgyek azon napjait, amelyek a termékenységüket is jelzi. Mindezt szívvel-lélekkel, töretlenül, "képzeletbeli amazon" módjára; kitartóan, hittel, magabiztosan.
A hölgyek egészségének szolgálatában. ????
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és szöveg

A környezettudatosság nagyon lényeges szempont számunkra, hiszen miért kellene a szemétbe dobni évente több száz betétet vagy tampont, amikor sokkal humánusabb és környezetkímélőbb megoldás is létezik erre?

Termékeinket az egészséged és a környezeted védelmében megtalálod itt: