Küldetésünk

Köszöntünk a Timo design egyedi baba-mama, valamint zero waste termékek oldalán!


Ebben a bejegyzésben arról olvashatsz, mivel foglalkozik a Timo design márka és milyen termékekkel találkozhatsz itt a webshopban.
Ha bármi kérdésed lenne, írj nekünk az info@timodesign.hu E-mail címre.

Nos, jöjjön akkor a bemutatkozás! 

     

A márkáról

Major-Megyeri Tünde a Timo design márka alapítója (2015-ben), tulajdonosa, a termékek tervezője és készítője is egyben. Aki törődik a saját és mások gyermekeinek, valamint családok egészségével és jövőjével, illetve fontos számára, hogy a háztartási hulladékot a lehető legkisebb mértékűre csökkentse.

 

 

Miért fontos az amit csinálunk?

Gondolj bele, naponta hány pelenkát, törlőkendőt, papírzsebkendőt dobsz ki a kukába? Havonta mennyi eldobható tisztasági / egészségügyi betétet használsz el? Emiatt hányszor kell üríteni a szemetest? Ráadásul ezzel folyamatosan mérgezzük az egyetlen Földünket és hamarosan ellep minket a szemét.

Mit ajánlunk?

Egyedi, kézműves, kiváló minőségű és persze, ami a legfontosabb, újrahasznosítható, újra használható termékeket, amelyek segítséget nyújtanak, nemcsak anyukáknak, hanem minden környezetére figyelő és a jövőt féltő nőnek, családnak.
E termékek között megtalálhatók egyénre szabott, különféle mintás mosható női betétek,  menstruációs bugyik, mosható pelenkák, zsebkendők, szalvéták, bébi - és gyermekruházat, szóval minden, ami megkönnyítheti egy környezettudatos anyuka / család életét. Mindegyik  termék bőrbarát és kiváló minőségű Oeko-tex standard, vagy GOTS minősítésű textilből készül. 
A férjedet / párodat még nem győzte meg? Csak mondd neki, hogy mostantól nem kell kivinnie a szemetet és a családi büdzsében is több marad! 

A termékekre 6 hónap garancia van, varrásból és patentozásból eredő hibákra. A mosható női betétek, menstruációs bugyik, intimkelyhek, valamint a mosható pelenkák is elszámolhatók Egészségpénztárak által.

 

Webáruház készítés